Serious Request en Certin

Op Kerstavond zetten we ons met een groot aantal medewerkers vrijwillig in voor het Goede Doel. Vanaf 18u staan we met zijn allen in de startblokken om onze bijdrage te leveren voor de Serious Request actie van het Rode Kruis en 3FM. Op deze avond is de live uitzending waarin uiteindelijk ook het totaal opgehaalde bedrag bekend gemaakt wordt. Gedurende deze liveshow wordt er regelmatig opgeroepen om te bellen en vangen wij deze gesprekken op in ons callcenter.

Gedurende de avond creëren we een goede (Kerst) sfeer met de nodige versnaperingen. Maar vooral staan we deze avond stil bij dit specifieke goede doel, de stille ramp van meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. De dj’s in het Glazen Huis willen deze vrouwen een stem geven en zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis, zodat deze vrouwen opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen.

Op deze manier wilt Certin haar maatschappelijke betrokkenheid een echte stem geven en haar medewerkers een kans hun steentje bij te dragen aan dit Goede Doel. Laten we met zijn allen helpen om een mooi bedrag voor het Rode Kruis in te zamelen!

Lees meer over deze actie.

 

Certin-Serious-Request

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht