Certin is verhuisd – Out with the old, in with the new!

 

De beste wensen voor 2018!!!!

Certin is in 2009 opgericht en sindsdien is er sprake van een flinke groei op het gebied van persoonlijk contact en debiteurenbeheer. Vanwege een constante groei de afgelopen jaren is ons bedrijf uit zijn jasje gegroeid. Om dit op te vangen en om meer ruimte te creëren voor verdere ontwikkeling hebben we besloten te gaan verhuizen.

Sinds 4 december 2017 zijn wij gevestigd in het pand Zocherzicht. De verhuizing symboliseert de groei en verdere professionalisering van Certin!

De keuze voor deze locatie is allereerst gemaakt vanwege de gunstige ligging, het is goed te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer; daarnaast was de totale vloeroppervlakte een belangrijk criterium.

Het nieuwe kantoor is sfeervol ingericht en werkt inspirerend voor ons zelf, maar ook voor onze klanten. Onze dienstverlening op het gebied van persoonlijk contact sluit daar naadloos bij aan. De nieuwe locatie biedt ons alle gewenste mogelijkheden die we als bedrijf nodig hebben.

De eerste activiteiten zijn al in volle gang en daarnaast zijn we druk bezig om een aantal nieuwe ontwikkelingen te realiseren. Dat betekent onder andere dat onze opdrachtgevers tijdens de samenwerking via alle gewenste kanalen makkelijker en sneller betalingen kunnen ontvangen. De klant verwacht te kunnen switchen tussen de verschillende contactmomenten waardoor betalingen sneller en soepeler verlopen. Bedrijven die dit ingeregeld hebben zien steeds vaker een concurrentievoordeel op het gebied van het incassoresultaat en klanttevredenheid!

Ook geïnteresseerd in een kijkje in de keuken bij de specialist in persoonlijk contact?

Meld je dan nu aan via info@certin.nl en wij ontvangen je graag voor een live kennismaking met onze dienstverlening.

Tot snel!

Raymond van der Velde
Accountmanager Certin

Kennemerplein 6-14
2011 MJ Haarlem
Tel. 023-7526900

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht