Gezocht: een enthousiaste strateeg!

  • Waar een ander cijfers ziet, zie jij meteen al concrete acties

  • Jij kunt uitzoomen en het grotere plaatje zien

  • Minimaal aantal uur per week: 36-40

Je nieuwe rol 

Als Client Service Manager ben jij het eerste aanspreekpunt voor de mooie organisaties waar we al flink wat jaren het verschil voor mogen maken.

Welk verschil dat is? Bij Certin zijn we overtuigd van de kracht van persoonlijk contact. Of een klant nu belt met een vraag over een maandbedrag of factuur, of op zoek naar een duurzame regeling bij een achterstand, persoonlijk contact is altijd de oplossing. Dat is wat we doen: met een klantgerichte benadering succes behalen voor onze opdrachtgevers. Al jaren maken onze Certin medewerkers elk service contact weer precies dat verschil. Maak jij daar straks onderdeel van uit?

Op ons gezellige kantoor, pal naast Station Haarlem Centraal, zorg jij voor tevreden opdrachtgevers door een soepel proces én een happy opererend team.

Waarom jij geschikt bent voor deze baan? Omdat je hands-on mentaliteit hebt. Omdat je altijd de juiste cijfers paraat hebt. Maar ook omdat je in staat bent op strategisch niveau te sparren met onze partners.

Je nieuwe beloning

Afhankelijk van je kennis en ervaring, bieden we een startsalaris tussen de €3250 en €4250 euro per maand.

Daarnaast bieden we je:

  • Jaarcontract met de intentie deze te verlengen naar een contract voor onbepaalde tijd
  • 26 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld
  • De mogelijkheid om thuis te werken
  • Thuiswerkvergoeding
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling

Je nieuwe uitdaging

Veel vacatures beginnen nu zo’n beetje over de spin in het web. Wij niet hoor. Maar feit is wel; in deze diverse job schakel je met veel stakeholders. 

Je staat midden in onze organisatie, en je staat er gelukkig niet alleen voor. Je beschikt over ervaren team managers. Zij zorgen voor de juiste kwaliteit, capaciteit én voor de aansturing van onze Medewerkers Klantenservice Collections, zodat zij optimaal kunnen functioneren. Jij zorgt voor een soepel proces: van de technische implementatie tot aan de vlekkeloze uitvoering.

Als Client Service Manager rapporteer je direct aan Directie en ben je actief onderdeel van het strategieteam van Certin. Dit team bestaat naast andere Client Service Managers en Directie uit de Operationeel Manager en de HR Manager van Certin. Je stelt het jaarplan van jouw Business Unit op, zet de acties uit en spant je maximaal in om de doelstellingen te realiseren. Maandelijks evalueren we met het strategieteam de voortgang.

Maar wie ben jij eigenlijk?

Wie zijn wij dan?

Meer dan 10 jaar geleden stapte Certin met een duidelijke missie en visie de creditmanagement wereld in: klantbehoud realiseren door middel van servicegericht klantcontact met klanten met een betaalachterstand. Juist die persoonlijke benadering is het succes van onze aanpak, waarmee wij een meerwaarde leveren binnen het collections proces van onze opdrachtgevers. Met deze aanpak zijn we uitgegroeid tot de specialist op het gebied van servicegericht in- en outbound klantcontact in het facturatie- en betaalproces. Certin werkt vol trots voor onder meer telecomproviders, energieleveranciers, verzekeraars en gemeenten.

Solliciteer nu via de knop, of neem contact op via info@certin.nl

Sollicitatieproces

Klik op deze link om nu direct online te solliciteren

We nodigen je uit om telefonisch verder kennis te maken. Dit is ook jouw gelegenheid om vragen te stellen.

Op basis van ons telefoongesprek zijn we allebei enthousiast. We nodigen je graag uit op kantoor om onze sfeer te proeven.

We hebben een match! We prikken een datum voor jouw onboarding en eerste werkdag.