Gezocht: HR Manager

Sorry, deze vacature is gesloten!

Je nieuwe rol
Als HR manager geef je leiding aan de zes leden van het Certin HR team, op ons kantoor pal naast Station Haarlem Centraal. Samen met je team, zorg je voor het werven, selecteren én binden van onze nieuwe en bestaande medewerkers. Jouw inspanningen zijn cruciaal om onze collega’s elke dag weer te laten schitteren op het gebied van klantenservice, credit management en collections. Jouw belangrijkste taken? Zorgen voor persoonlijke ontwikkeling en betrokkenheid van al onze Certin medewerkers.

Lekker in je vel zitten, je gewaardeerd voelen en je persoonlijk kunnen ontwikkelen. Bij Certin zijn we ervan overtuigd, dat dat ervoor zorgt dat iedereen wint: blije medewerkers én tevreden opdrachtgevers. Als HR Manager heb jij de regie over de complete Certin employee journey, van onboarding tot exit. Je werkt daarom nauw samen met de operationele afdelingen Kwaliteit & Project Management en stemt je plannen rechtstreeks af met de directie. Je bent onderdeel van het strategieteam van Certin en bepaalt mee over onze koers op (middel) lange termijn.

Als HR Manager heb je een rol met veel vrijheid, verantwoordelijkheid én ruimte voor eigen initiatief. Je komt terecht in een jonge en informele organisatie waarbij je een idee van vandaag, morgen in de praktijk kunt gaan testen. Met de uitvoering van jouw visie op HR, zorg je ervoor dat Certin een nóg sterker merk wordt voor werkzoekenden en een nóg fijnere werkplek voor bestaande medewerkers. Dus; wanneer kun je beginnen?

Je nieuwe beloning
Afhankelijk van je kennis en ervaring, bieden we een startsalaris tussen de 2800 en 3800 euro per maand.
Daarnaast bieden we je;

 • 8% vakantiegeld
 • Jaarcontract met de intentie deze te verlengen naar een contract voor onbepaalde tijd
 • Thuiswerkvergoeding
 • Reiskostenvergoeding
 • Tot 26 vakantiedagen
 • Korting op ziektekosten
 • Pensioenregeling

Je nieuwe uitdaging
Jij zorgt voor een transparante en toegankelijke HR-afdeling. Je brengt structuur aan op de afdeling en bewaakt het overzicht. Dat betekent dat je grip hebt op het ziekteverzuim, op de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en op werving en selectie van nieuwe talenten. Als verantwoordelijke voor de optimale employee journey, ben je continu bezig met het verbeteren van ons onboarding traject. Je zorgt ervoor dat de juiste contacten op het juiste moment gepland en gevoerd worden. Daarbij stem je de beschikbare uren steeds weer optimaal af op de wensen van onze opdrachtgevers. Jij haalt graag het beste uit mensen en weet precies hoe je collega’s motiveert om zich persoonlijk te blijven ontwikkelen. Je kunt goed uitzoomen: samen met de andere leden van het strategieteam, ben je in staat om de ambities van Certin om te zetten in een concreet jaarplan waar maandelijks met elkaar de voortgang van wordt besproken.

Maar wie ben jij eigenlijk?
Om een vliegende start te kunnen maken in jouw nieuwe functie als HR Manager, breng jij het volgende mee:

 • HBO+ werk- en denkniveau
 • Ervaring binnen HR en leidinggevende ervaring
 • Je bent resultaatgericht, daadkrachtig en zelfstandig
 • Kennis van HR gerelateerde wet- en regelgeving
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • 32-40 uur beschikbaarheid per week

Wie zijn wij dan precies?
Meer dan 10 jaar geleden stapte Certin met een duidelijke missie en visie de creditmanagement wereld in: klanten met een betaalachterstand helpen door de inzet van persoonlijk klantcontact. Juist die persoonlijke benadering is het succes van onze aanpak, waarmee wij een meerwaarde leveren binnen het collections proces van onze opdrachtgevers. Certin werkt vol trots voor telecomproviders, energieleveranciers, verzekeraars en verschillende gemeentes.

Sorry, deze vacature is gesloten!

Enthousiast geworden? Zo bereik je ons!
Solliciteer direct via de knop hieronder, via LinkedIn of neem contact op met ons via info@certin.nl of bel naar 023 75 26 900