OPLOSSINGEN

Toen Certin begon, vonden wij dat incasso klantgerichter kon. Vanuit die visie begonnen we met minnnelijke incasso. Hierbij zetten we zoveel mogelijk kanalen in, om niet alleen bedragen te incasseren, maar juist ook klanten te behouden.

En klanten die behoud je pas echt, als je incasso voorkomt. Zo ontstond Telecollect: met persoonlijk klantcontact openstaande facturen innen én klanttevredenheid vergroten. Daarin maakten wij al snel het verschil door onze achtergrond in sales en onze contact center efficiency.
En misschien ook wel omdat we het stiekem veel leuker vinden een vervelend gesprek te voorkomen, in plaats van er eentje te voeren.

Vanuit Telecollect vloeide onze oplossing Klantenservice Collections voort. De calls over openstaande facturen bleken de perfecte basis om uit te breiden naar het beantwoorden van alle mogelijke vragen in het collections proces. Telefonisch. Via de mail. Of via chat. Meerdere kanalen uitbesteden, dat wil je slim geregeld hebben. Met ons Omnicollect platform kunnen we deze kanalen flexibel koppelen en richten we jouw optimale multichannel strategie in.

Met een multichannel techniek die staat en het klantcontact van factuur tot incasso ingericht, is het nog maar een kleine stap naar het volledige klantenservice proces. Onze opdrachtgevers leggen onze dienstverlening naast de uitdagingen die zij intern of extern hebben met klantenservice.
Steeds vaker kiezen zij om Certin ook voor dit stuk in te zetten. En wij zien: dat past goed.

Outsourcing

Klantcontact is een primair onderdeel van je organisatie. Uitbesteden biedt kansen, tegelijkertijd luistert het nauw. Bij Certin beleg je het contact met jouw klanten bij een specialist.

Insourcing

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je je dienstverlening graag wil verbeteren, maar dat je dit wel liever zelf blijft doen. Ook hier voorzien wij in de behoefte: koop je kennis en ervaring in bij Certin!