Partners

Delen is vermenigvuldigen.

Door de juiste specialismen samen te brengen ontstaan mooie diensten en een op maat gemaakte aanpak. Onderstaande partners vullen Certin aan op het gebied van kredietinformatie, software oplossingen voor credit management of ondersteuning bij gerechtelijke procedures.

Mail to Pay levert innovatieve creditmanagement software aan Certin.

MailToPAy
Samen met Mail to Pay heeft Certin haar TeleCollect en Pre-Incasso diensten verder geoptimaliseerd.

Door telefonische betaalafspraken direct op te volgen met een afspraakbevestiging van Mail to Pay verhoogt de conversie van de gemaakte betaalafspraken. Een digitale betaallink wordt verzonden via E-mail of SMS voor makkelijke betaling met smartphones. Tevens kan er een digitale betaallink worden geprint op aanmaningen met Mail to Pay software. Hiermee bieden wij uw klanten maximaal betaalgemak via het juiste kanaal! Alles volledig uit uw naam, of namens in de gewenste huisstijl

CT_Logo_Site

Credit Tools levert Certin de juiste credit management software.

De kennis van het vak gekoppeld aan kennis van software helpt Certin om haar dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Credit Tools is al bijna 15 jaar een belangrijke speler op de markt van credit- en riskmanagement software. Het team van Credit Tools bestaat uit een mix van ervaren creditmanagers aangevuld met IT-specialisten. Deze combinatie zorgt ervoor dat Credit Tools met speciale creditmanagement software haar klanten optimaal kan ondersteunen. Door de ruime ervaring op het gebied van creditmanagement en gesprekken met haar klanten weten zij als geen ander waar de software aan moet voldoen.

Experian levert kredietinformatie van consumenten aan Certin.

experian

Datakwaliteit is een belangrijk onderdeel van het resultaat. Certin gebruikt de informatie van Experian om klantgegevens te verrijken. Verrijking/raadpleging vindt vooraf plaats. Maar ook tijdens de telefonische benadering zal altijd een deel van de klanten niet bereikt kunnen worden. Door onjuiste of onvolledige contactdata, op basis van dialerresultaat direct te verrijken wordt gedurende het bellen automatisch het bereik op uw klanten verbeterd. Voor elk op maat gemaakt traject bouwt Certin hiervoor een verrijkingsmodule in binnen het bestaande incassoproces waardoor naast optimaal resultaat ook wordt gewerkt aan data verrijking.


Van Arkel levert Certin een volledig gerechtelijke dekking in Nederland.

vanarkel

Certin besteedt het gehele gerechtelijke traject uit aan Van Arkel. Met de aangesloten kantoren vormt van Arkel één van de toonaangevende landelijke gerechtsdeurwaarderorganisatie in Nederland met een volledige gerechtelijke dekking in Nederland. Gerechtelijke procedures start Van Arkel ook op voor lage hoofdsommen, waarbij zij een gedeelte van het kostenrisico voor rekening nemen. Hierdoor is het voor Certin mogelijk om een gerechtelijke voortgang aan te bieden voor consumentenvorderingen na een uitgebreid minnelijk traject.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht