Referenties

Marco van Katwijk – Manager Tone of Voice Betalen Essent

essent_logo“Meer effectiviteit op basis van minder informatie. Certin heeft mij in positieve zin verrast door van meet af aan het uitgangspunt te hanteren om vooral goede klant gegevens te hebben maar slechts beperkt dossier historie te willen. Meer dossierhistorie betekent meer tijd om dossiers door te nemen. En een toename in het risico om meer dan goed is voor de klant en opdrachtgever af te wijken van het doel van het incassogesprek, het maken van een betaalafspraak/regeling zodat de klant uit de achterstand situatie komt. Het correcte gesprek, met duidelijke kaders is voor onze klanten soms wennen. Het doel van het gesprek is om de ruimte waarbinnen betaalafspraken kunnen worden gemaakt glas helder neer te zetten. Dat lukt Certin goed en samen met ons als opdrachtgever bouwen we deze aanpak elke dag nog verder uit”.

Lees hier meer over onze Essent Case

Tosca de Boer – ledenmanager Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis-logo‘Wij zijn enthousiast over de inzet en samenwerking met Certin Credit Management. Naast het nabellen van onze leden die het contributiebedrag nog niet hebben betaald, zetten we Certin ook in voor servicecalls gericht op ledenbehoud en het aangaan van een betalend lidmaatschap. De medewerkers van Certin weten zich goed te verplaatsen in de organisatie waarvoor ze bellen en dragen dit ook uit. Zij zijn in staat om resultaatgericht tot betaalafspraken te komen met onze leden, waarbij ook het telefoongesprek door onze leden over het algemeen als positief wordt ervaren.’

Tino Rodewijk – CFO Flinndal

Logo-flinndal“Wij zijn blij met Certin. Onze vorige incasso partner was een grote speler in de incasso branche, maar wist zich onvoldoende te verdiepen in Flinndal en waar wij voor staan. Dit is zowel voor ons als onze klanten erg van belang. Wij hechten namelijk veel waarde aan onze klanten en het verlenen van goede service. Dit verwachten wij ook van onze incasso partner en dat vraagt natuurlijk om maatwerk voor het gehele traject. De proefperiode met Certin is destijds zo goed bevallen dat we hebben besloten om over te stappen. Certin sluit qua dienstverlening goed aan bij onze organisatie en is zich bewust van de kwaliteit en service die we graag willen leveren. Daarnaast is het prettig samenwerken, verlopen de processen soepel en overzichtelijk en is het bedrijf helder in de communicatie. Kortom, we zijn erg blij met Certin als incasso partner”.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht