Werken bij

Certin is een snelgroeiende en energieke organisatie in het centrum van Haarlem. Met een commerciƫle kijk op Credit Management en een klantgerichte werkwijze hebben we de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt. Je komt bij Certin terecht in een gedreven en flexibele werkomgeving, waarbij resultaatgericht werken en zelfontplooiing voorop staan.
En omdat successen worden gevierd organiseren we elk kwartaal een Certin event!

Dus, ben jij iemand die Certin kan helpen verder te groeien en zie je jezelf binnen een ambitieus team meebouwen aan een succesvolle en professionele organisatie? Reageer dan direct en wie weet heb jij binnenkort de baan die je zoekt!

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Geen vacatures? We zijn altijd op zoek naar goede mensen, stuur je open sollicitatie in en je krijgt van ons altijd reactie.Kernwaarden-Certin-2Kernwaarden

BETROKKENHEID van medewerkers is het belangrijkste onderdeel van het succes van Certin. Certin stimuleert deze betrokkenheid door te werken in teamverband, waarbij we medewerkers verantwoordelijkheid geven, transparant communiceren en open staan voor feedback.

In een ENERGIEKE organisatie staat motivatie en positieve coaching voorop. Bij Certin is er een goede balans tussen hard werken en vrije tijd, waarbij we successen willen vieren. Wij weten dat gedreven mensen, die een stapje harder zetten, het verschil maken.

Opdrachtgevers verwachten van Certin resultaat. Intern sturen we hier ook strak op. De verwachtingen zijn helder, cijfers zijn op orde en goed onderbouwd. We houden elkaar scherp door resultaten te delen. DUIDELIJK is ook afspraken nakomen.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht